Gave fra Akvariesiden 2005

Forfatter: Karl-Henrik Arendt
Oprettet: 05/01-2008 05/01-2008
Sidst redigeret: 19/12-2009 19/12-2009
Oprettet under: Beretninger
 Del

Gave fra Akvariesiden 2005

Så er bannerannoncerne på Akvariesiden.dk solgt og booket for resten af året. Trods indkøb af server, så har vi har et lille overskud på ca. 2.000 :-)


Det har vi besluttet at bruge til et godgørende formål.

Derfor kørte Gibson og Bak69 ind til Eksternt link http://www.flyvefisken.dk/ for at hente et 180L Akvastabil effectline akvarium. Dette skulle placeres hos et hjem for blandt andet tvangsanbragte børn. Her synes vi det kunne gøre gavn, og måske en dag skabe nye akvarister. Altså den perfekte gave fra Akvariesiden. Brugeren Bak69 arbejder på stedet Grønsund i Stubbekøbing hvor børnene og de unge anbragte bor. Så er vi sikker på at have en akvarist på stedet til at passe det :-)


Da vi kom ind i Flyvefisken fortalte vi om projektet, og det blev rigtig godt modtaget. Faktisk sagde Flyvefisken at de ville sponsorere alt inventaret herunder spandpumpe, varmelegeme osv. Derfor vil jeg hermed særligt takke Flyvefisken.dk for at have støttet vores sag med deres flotte gave. Det betød nemlig at vi kom hjem med et 250L akvastabil effectline med effectlight armatur!Billeder fra Flyvefisken. Herunder akvariet sammen med Flyvefiskens gaver:Herunder lidt Malawi mbuna fra Flyvefisken. Da Bak69 skal passe det og da Malawi er gode begynderfisk, så valgte vi at lave det til et 250L malawiakvarium.


Andre fisk. Kan du gætte hvilke?
Billede 3:

Billede 4:

Billede 5:

Billede 6:

Billede 7:

Da vi kom hjem skulle akvariet op og pumpen skulle tilsluttes. Vi havde ingen erfaring med Jebo spandpumper. Men vi var begge enige i at den var meget nem at gå til og den kører bare :-) Nu har den kørt i ca. 2 uger og alt forløber tilfredsstillende!

Så skulle der fyldes vand i akvariet:

Så er akvariet dekoreret med sand, kalksten og lidt planter. Der er stor jubel blandt beboerne. Vi har dog valgt ikke at fotografere dem, da vi ikke ønsker at fremstille nogen som tvangsanbragte.

Så er der vand i akvariet!

...og vi har snydt lidt! Vi har ventet nogle dage så nu er der også fisk i :-)

Her er et billede af malawicichliderne:


Vi kan love at gaven virkelig nydes, og at taknemmeligheden er stor.

Tak til Eksternt link http://www.flyvefisken.dk/ og akvariesidens øvrige sponsorer i 2005 der har gjort at vi kunne give denne flotte gave!


Hvad synes du om dette initiativ? Skriv din mening her:

Eksternt link http://www.akvariesiden.dk/forum_ny/forumview.php?cat=4&id=179380De bedste hilsner

Akvariesiden.dk


Denne artikel er skrevet af:
Karl-Henrik Arendt, artikler@akvariesiden.dk