Sådan startede jeg

Forfatter: Claus
Oprettet: 09/09-2007 09/09-2007
Sidst redigeret: 27/05-2010 27/05-2010
Oprettet under: Sådan startede jeg
 Del

Det hele startede da jeg var omkring 8 år gammel, og havde fået et 54 l. med 2 guldfisk, de var meget spændende, men blev for kedelige i længden, så til sidst gav jeg dem væk. Så gik der flere år uden der skete noget men, så stod jeg og min gode ven og slåssede lidt for sjov med et lille paprør (som jeg havde) og en stor kost af træ. Bang sagde det om jeg var blevet ramt af kosten lige på næsen så den brækkede.

Så gik mig og min familie og syntes det var synd for mig, så vi tog ud til Calles dyrerige for at kikke på dyr. Jeg blev straks vild med fisk igen, så jeg fik et 54 l. startersæt med en lille pumpe varmelegme osv.

Så stod det der i en uge med vand og så kunne jeg ikke vente mere så skulle der købes fisk. Så gik turen til Calles dyrerige. Jeg fik købt 10 neon 10 gyppy og nogle platy og molly og sejlfinnemolly og et par maller. og planter og trærødder og andre spændende ting.

Da jeg kom hjem slap jeg mine fisk ud i deres akvarium. Jeg syntes det var vildt spændende og lavede tit om på akvariet for at få det til at se bedre ud.

Desværre døde mine fisk på stribe. Jeg var meget ked af det og var tæt på af opgive. Men så fik jeg købt lidt fisk igen, sommerfuglecichlide og lidt andet som jeg ikke husker. Dette kørte godt i cirka 3 mdr. Så mistede jeg langsomt interessen, da der aldrig skete noget nyt. akvariet kørte stadig men jeg holdte ikk øje med det, og sådan stod det i lang tid.

Så fik jeg lyst sammen med min mor og lave det pænt igen så det gjorde vi men så kunne jeg mærke at det var alt for lille, så jeg fik investeret i et 250 med alu,bord og hele svineriet. Deri fik jeg startet med nogle begynder fisk som gyppy,platy,sværddrager,scalare osv. Det gik fint i lang tid, men så skulle der ske noget nyt. Så var jeg i Flauenskjold og kikke på fisk, der blev jeg helt skudt i et par blå acara, så der havde jeg nær ryddet alt det andet og så kun have dem. Men min stædige mor sagde at jeg skulle tænke lidt over det, det syntes jeg var latterligt jeg var jo sikker.

Men ja min mor fik ret. Jeg ombestemte mig, og ville tænke over hvad fisk jeg ville have. Så så jeg Tropheus som jeg syntes var fantastiske i både udseende og adfærd jeg læste om dem i mange bøger og fik så købt 20 stk. Tropheus moorii chipimbi. Og fik købt en masse kalk sten og lidt Anubias. og lysten ja den har næsen overtaget mig. Min mor og far bliver hele tiden sure og siger : Nikolaj hold så kæft med de akvarier, jeg ryster på hovedet og hvisker i mig selv botnakker at de ikke forstår mig.

Nu vil jeg have et 325, men jeg siger dig min mor er ikke let at overtale, men det skal nok komme! ;)