Første gang

Forfatter: Cecillia Jensen
Oprettet: 09/09-2007 09/09-2007
Sidst redigeret: 27/05-2010 27/05-2010
Oprettet under: Sådan startede jeg
 Del

Ak, ja vi har jo alle været begyndere på et eller andet tidspunkt i vores hobby.

Mit første spæde besøg i en rigtigt akvariebutik forgik således:

Vi går og kigger interesseret i alle de spændende akvarier, jeg er i den fase af min akvarisme som man kan kalde ekspertfasen dvs jeg har ingen personlig erfaring, men jeg har læst en masse og i mit hoved ved jeg da bestemt mere end halvdelen af ekspedienterne i butikken ;-)

Efter at have kigget lidt, hiver jeg fat i en af ekspedienterne og spørger til en brun malleart med hvidlige striber, jeg spørger til prisen, men ekspedienten fortæller at dem skal jeg ikke købe, de har hvide pletter.

Meget fornærmet over denne besked stiller jeg mig an med armene over kors og spørger arrogant om det ikke er lige meget om de har hvide pletter eller hvide striber?

Ekspedienten ser kort på sine sko, vipper på fødderne og forklare pænt hvad hvide pletter er. Pusten gik hurtigt af mit alvidende ego og jeg måtte sande at den der tror han ved alt, ved i virkeligheden intet.

Nu mange år og adskillige personlige erfaringer efter er jeg godt klar over hvor lidt jeg egentlig ved, akvarismen er (gudskelov) en evig kilde til udfordring og ikke mindst forundring og fordybelse.

VH
Cecillia Jensen