Cichlidemøde hos Niels Ventzel

Forfatter: Esben Sebastian Karlsson
Oprettet: 09/09-2007 09/09-2007
Sidst redigeret: 07/11-2007 07/11-2007
Oprettet under: Besøg og møder
 DelHej venner,

Så må jeg hellere får skrevet et par ord ned om mødet igår.Mødet foregik hos Niels Ventzel, der som altid har noget spændende at byde på. Niels havde fået gjort sin reol up to date, og det så bare godt ud. Der var kommet masser af fine specialiteter hjem, så der var noget at kigge på.Jeg var dog selv meget træt af at mine akvarier ikke er oppe at køre endnu, for der var da nogle arter som helt sikkert ville have befundet sig godt hjemme ved mig J

Der var pænt fremmøde, hvor at vi var mødt 18 cichlidefolk op, og vi kom da også til at sidde noget trængt, men snakken gik mest af alt på en tur enten til Göteborg eller/og en tur til Tyskland for at besøge nogle fine forretninger.Vi havde et meget vellykket besøg i Göteborg, og det ville være værd at gentage.

Der blev drøftet om vi skulle tage en lille bus, men det afhænger selvfølgelig af hvor mange tilmeldte at der kommer.Der blev snakket om at turen skulle holdes den 5. november til Göteborg, men går udfra at der kommer noget videre information om dette.

Næste møde er hos Akvanet i Hadsten, det er den 2. tirsdag i næste mdr.
Og Martin vil lige finde en nærmere dato til mødet i november.
Sidste aftalte møde bliver hos Jesper i Århus i december.

Men ovenstående vil komme med mere information et par dage før at møderne afholdes.

Ellers ser vi frem til Akvamessen i Randers, hvor at jeg håber at alle vil møde talstærkt op.