Cichlidemøde i Hjørring, maj 05

Forfatter: Esben Sebastian Karlsson
Oprettet: 09/09-2007 09/09-2007
Sidst redigeret: 07/11-2007 07/11-2007
Oprettet under: Besøg og møder
 DelHej venner,

Så blev det nordjydernes tur til at holde cichlidemøde, og det må jeg sige at de gjorde med stil.

Vi var ca. 25 cichlidioter samlet, og der var endda fornemt besøg fra Norge.

Turen startede hos Elund, hvor der var en masse spændende og flotte Tanganyika cichlider, især Petrochromis var et syn der gik igen i de mange akvarier.Elund havde været så venligt at diske op med rundstykker, kaffe og hvad ellers hvad man kunne begære af et morgenmåltid.

Herefter gik turen til Lund, der havde et meget flot 720 l. Malawi akvarium.

Vi skulle ikke mere end 800 meter væk for at besøge den næste cichlidemand, som var Poul. Jeg fortalte lidt om nyhederne fra Eheim og Tetra inden at vi skulle ind og se Pouls flotte akvarier.

Han havde et virkelig flot 3 meters akvarium med bla. nogle store rovcichlider fra Malawi søen. Men her var flere flotte akvarier, bla. nogle reoler og et mere stort flot Malawi akvarium.Poul havde også sørget godt for os, og havde sørget for at der var pølser, øl, sodavand mv. på hans arbejdsplads som var Ford. De havde et åbenthus arrangement og havde nok set $ tegn i øjnene, da der kom en ordentlig flok ind i butikken, men desværre var disse folk der kun for at nyde godt af lækkerierne.

Nu skulle man ikke mene at maven kunne holde til mere, men da vi kom ud til Peter H.P. var der bagt kage og boller til os. Så det var virkelig lækkert. Peter er helt klart Tanganyika mand, men han havde to nye tomme akvarier, som der næsten vil være synd at sætte andet end Malawi cichlider i.Dagen endte for et par stykker af os hos Pinden, hvor at vi lige skulle ind og se hans 530 l. mbuna akvarium.

Tak for en rigtig hyggelig og spændende dag.