Kan ikke uploade billeder

Postet under : Siden - Ris
Visninger : 2017



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger Rehfeldt (Inaktiv) - 03/11-2015 09:20 03/11-2015 09:20
Kan ikk oploade billeder på siden længere den viser bare en fejl side
Server error 500 - internal server error

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger Rehfeldt (Inaktiv) - 03/11-2015 09:21 03/11-2015 09:21

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Administrator Sponsor ken kætbak - 03/11-2015 09:31 03/11-2015 09:31
Det gør den sommetider. Og lige pludselig vil den gerne igen. Der er næsten kun en god portion tålmodighed der kan hjælpe. .

Mvh. Ken

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger scn - 03/11-2015 12:14 03/11-2015 12:14
Det er filtypen der går galt. måske du prøver at uploade en "jpeg", men serveren ser kun "peg", og så afviser sesrveren, da det ikke er eet godkendt filformat at uploade.

Prøv at lave billedet om til "jpg" og prøv igen

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger Djboa (Inaktiv) - 03/11-2015 15:24 03/11-2015 15:24
det er fra en mobil - jeg oplever det samme ...

og det kan være lidt svært at ændre format på farten

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger scn - 03/11-2015 15:46 03/11-2015 15:46
#5
Nu har jeg ikke en iphone, men jeg vil da tro at der er mulighed for at installere programmer på sådan en svend?


Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger scn - 03/11-2015 15:51 03/11-2015 15:51


Virker vist som det skal på Android

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger preben - 03/11-2015 16:09 03/11-2015 16:09
Bruger IPad
Her kommer samme besked når man vil rette/tilføje billed til eksisterende salgs annonce
Der var intet problem da den blev oprettet for et par mdr siden

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger McWearq - 03/11-2015 18:25 03/11-2015 18:25
Indlægget er rettet 03/11-2015 18:28 03/11-2015 18:28 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#4
Har fuldstændig ret. Det er den såkaldte Mime type der ikke er sat korrekt op på serveren, eller også er det en ældgammel UNIXserver. Billeder af typen Joint Photographer Expert Group eller JPEG i daglig, tale bør kunne have både "efternavnet" extension .jpg og .jpeg, men denne server kan kun læse .jpg. I skal ikke gøre andet end at omdøbe billedet, og det kan også lade sig gøre på en telefon :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #10
Bruger preben - 03/11-2015 19:13 03/11-2015 19:13
Så er spørgsmålet så--
Hvordan det gøres på en iPhone og iPad *uhh*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #11
Bruger Rehfeldt (Inaktiv) - 03/11-2015 19:42 03/11-2015 19:42
Har bare aldrig haft problemer med at uploade billeder jeg selv har taget men vil den ikk mere :S

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #12
Bruger McWearq - 03/11-2015 20:00 03/11-2015 20:00
#10
Du er nødt til at bruge en tredieparts app fx Photospector.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #13
Bruger preben - 03/11-2015 20:05 03/11-2015 20:05
Vil så give #11 ret.
Hvorfor skal man nu til at bruge diverse programmer, når ellers aldrig har været et problem?...

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #14
Bruger Jens p (Inaktiv) - 07/11-2015 10:35 07/11-2015 10:35
Jeg kan heller ik oploade billeder, det jeg også altid kunne før.
Men jeg bruger også iPhone eller iPads lige som nogle af jer andre, som heller ik kan.
Så os med iPhone og iPads, kan desvære ik deltag i debatter med billeder, og vores salgs annoncer bliver heller ik så spænende mere.
Kan godt forstå hvis folk ik vil være her inde mere :(

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #15
Bruger scn - 07/11-2015 10:57 07/11-2015 10:57
Har Apple folket prøvet en anden browser, eks. Opera? (Apple har jo erkendt at tvinge de stakkels brugere til kun at bruge deres software var en kæmpe fejl og tilladt softwareproducenter at lave eks. browsere til deres mobile enheder)

Og så er der ingen der endnu har fortalt om Apple produkterne gemmer billederne som jpg eller jpeg som filendelse. Man kommer ikke nærmere end løsning hvis det blot lyder "det virker ikke". Lidt fejlsøgning, undersøgelse af alternativer kunne måske hjælpe.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #16
Bruger McWearq - 07/11-2015 12:47 07/11-2015 12:47
Indlægget er rettet 07/11-2015 15:04 07/11-2015 15:04 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#15
iPad gemmer i photobiblioteket som .jpeg. Hvorfor den server som akvariesiden.dk ligger på lige pludselig ikke vil læse denne extension, men kun .jpg må administrator kunne finde ud af. Måske er siden flyttet til en anden server/webhotel for nylig?
Iøvrigt er det kun iOS der er problemer med. På den MacBook Air som jeg skriver dette fra, kan jeg selv bestemme filendelsen.
Hvilken browser man bruger burde ikke have nogen betydning.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #17
Bruger Hjp (Inaktiv) - 07/11-2015 13:12 07/11-2015 13:12
Indlægget er rettet 07/11-2015 13:15 07/11-2015 13:15 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

# 16 spot on. (y)

Mine billeder er også gemt som .jpeg. på iPad.

Nogen gange så går det fint og andre gange, så må der altså lidt tålmodighed til eller helt droppe det man ville ligge herind.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #18
Bruger Rehfeldt (Inaktiv) - 09/11-2015 20:56 09/11-2015 20:56
Nu gør den det også når skriver i folks annoncer :S

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #19
Bruger scn - 10/11-2015 00:57 10/11-2015 00:57
#18
man kan da ikke uploade billeder når man vil skrive en kommentar til en annonce?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #20
Bruger brib - 11/11-2015 13:13 11/11-2015 13:13
Indlægget er rettet 11/11-2015 13:19 11/11-2015 13:19 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Nu kan jeg da slet ikke uploade en skid* - Hverken fra mobil eller pc .




500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

The web site you are accessing has experienced an unexpected error.
Please contact the website administrator.


The following information is meant for the website developer for debugging purposes.

Error Occurred While Processing Request


An exception occurred while trying to write the image.

Ensure that the destination directory exists and that ColdFusion has permission to write to the given path or file. cause : coldfusion.image.ImageWriter$ImageWritingException: An exception occurred while trying to write the image.

Resources: •Enable Robust Exception Information to provide greater detail about the source of errors. In the Administrator, click Debugging & Logging > Debug Output Settings, and select the Robust Exception Information option.
•Check the ColdFusion documentation to verify that you are using the correct syntax.
•Search the Knowledge Base to find a solution to your problem.




Browser Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
Remote Address 87.55.34.84
Referrer Internt link http://akvariesiden.akvariefisk.dk/forum/thread/?ID=1647126
Date/Time 11-Nov-15 01:16 PM

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #21
Administrator Sponsor ken kætbak - 11/11-2015 16:34 11/11-2015 16:34
Nej det er gået helt kaput. Jeg kontakter vores kinesiske programmør :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #22
Administrator Sponsor ken kætbak - 11/11-2015 20:11 11/11-2015 20:11
SÅ skulle det virke igen folkens.
Disken i serveren var simpelthen bare fuld. (Sorry) :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #23
Administrator Sponsor ken kætbak - 11/11-2015 21:11 11/11-2015 21:11
Er der nogen der har haft problemer i aften?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #24
Bruger scn - 11/11-2015 21:25 11/11-2015 21:25


Det virker med jpg, men ikke med jpeg

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #25
Bruger brib - 11/11-2015 21:49 11/11-2015 21:49
Virker hos mig nu . Også på jpeg ...

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #26
Bruger scn - 11/11-2015 22:22 11/11-2015 22:22
hmm... jeg kan ikke få jpeg igennem, har prøvet med Opera og Firefox, får fejl 500


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #27
Bruger brib - 11/11-2015 22:39 11/11-2015 22:39
Tester lige jpeg

Ikke ligefrem et fiskerelateret billede , men et 100% sikkert jpeg billede .


Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #28
Bruger Jens p (Inaktiv) - 12/11-2015 07:59 12/11-2015 07:59
Det virker desvære ik for min iPhone eller iPad endnu.
Har nogle af jer andre prøvet med appel produkter, efter serveren er blevet tømt

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #29
Bruger preben - 12/11-2015 15:42 12/11-2015 15:42
Har netop prøvet at tilføje nye billeder til eksisterende salgsannonce på min iPad

Resultat :(
Fik stadig fejl 500

Så her virker det stadig ikke med iPad

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #30
Administrator Sponsor ken kætbak - 12/11-2015 16:05 12/11-2015 16:05
Jeg har skrevet til programmøren :)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #31
Udvikler Sponsor Kviller - 12/11-2015 18:14 12/11-2015 18:14

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #32
Bruger brib - 12/11-2015 18:15 12/11-2015 18:15
#31: Mener at kunne huske at din tunge er meget større IRL. :)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #33
Udvikler Sponsor Kviller - 12/11-2015 18:18 12/11-2015 18:18
Det ser ud til, at det kun var billeder taget med apple produkter, der lavede problemer. Men også selvom de var overført til andre enheder. De bruger åbenbart deres egen MIME type..

Jeg har heldigvis ikke selv nogen af dem, men jeg tror det er rettet nu. Test lige om det virker :)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #34
Udvikler Sponsor Kviller - 12/11-2015 18:18 12/11-2015 18:18
#32 Du drømmer min skat ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #35
Bruger preben - 12/11-2015 18:35 12/11-2015 18:35
*santa* *santa* *santa* *santa* *santa* *santa*

Så lykkedes det.

Ser ud til at virke også på iPad

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #36
Bruger Jens p (Inaktiv) - 12/11-2015 19:56 12/11-2015 19:56
Nu virker det også for mig, tak fordi i lyttede, og fik ændret fejlen :)

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #37
Administrator Sponsor ken kætbak - 12/11-2015 20:01 12/11-2015 20:01
Det bliver så lige 450 kr. Fra hver af de herrer :P ;)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #38
Udvikler Sponsor Kviller - 12/11-2015 21:07 12/11-2015 21:07
Man fristes jo til at sige, at vi desværre ikke har mulighed for at rette fejlen, men blot indordne os, efter de fejl apple laver :D ;(

Annoncører
Annoncører