Ferskvandstangloppe Kultur - Sendes!

Oprettet under : Sælges - Rejer, Krabber og andre akvarie dyr

Visninger : 112

Oprettet af : Bruger Lyngs - 14/11-2020 18:39 14/11-2020 18:39 - Send besked

Bopæl : Silkeborg

Lokation : 8600 Silkeborg

Ferskvandstangloppe Kultur - Sendes!
Størrelse: 6-10mm

Den Mexicanske Ferskvandstangloppe, Hyalella azteca, er et fremragende foderemne. Det frembringer virkeligt fiskenes jagtinstinkt at fodre med disse lopper. De er velegnet til de fleste akvarie- og havedamsfisk. Det lille krebsdyr er let at opformere og stiller ikke store krav.

Jeg har siden 2011 haft stor fornøjelse at dette sjove dyr og vil gerne udbrede glæden. De kan uden problem gå i en 5-10L plastbalje/spand (helst med iltsten). Temperaturen bør ligge på mellem 18C og 25C for optimal opformering, men de kan leve i selv meget koldt vand så længe det ikke fryser til.

Man kan dække bunden med et par visne blade fra f.eks. Bøg, afskårne planterester fra akvarier, mos og flydeplanter som andemad kan tilføres som gemmesteder og når plantedelene nedbrydes bliver det til føde for lopperne. Da de er altædende kan man supplere med køkkenaffald som f.eks. kartoffel, gulerod og kød. Alt slags fisketørfoder kan også bruges.


Jeg sender dem med posten i en mindre æske (Quickbrev) som passer i postkassen/brevsprækken. Derfor behøver man ikke tænke på at skulle være hjemme. Eller at dyrene kommer til at ende deres dage på posthuset fordi man ikke har tid til at hente dem.

Hver portion indeholder 100-200 individer i forskellig størrelse.

Pris:

1 Portion 140,- Kr. inklusiv forsendelse.


Betaling via Paypal, MobilePay, eller bankoverførsel. Send mig en Personlig besked for detaljer.


Efter betalingen er modtaget sender jeg kulturen med Quickbrev først kommende Mandag.

De er pakket forsvarligt og skulle de mod forventning ikke nå levende frem, så sender jeg en ny portion uden regning.
Kommentarer: