Sletning af PB

Indlæg fra det gamle forum, gengivet som arkiv. Er det dit indhold, og vil du have det fjernet eller dit navn gendannet?

MOK — 18. oktober 2007, 11:11

Jeg kommer lidt i tvivl mht sletning af en PB - mener at kunne huske at på det "gamle AS" var der to måder at slette på:

En hvor man slettede PB'en fra sin egen oversigt over sendte og
En hvor man slettede så den ikke "kom frem til modtager", hvis den - selvfølgelig - endnu ikke var læst

Det er ikke noget akut problem - har bare sendt en ny PB som indholdsmæssigt "rigeligt" den jeg sendte i går 😀

A-Torsten — 18. oktober 2007, 11:40

Sletning af PB er kun i din postkasse.... Dvs at modtageren stadig kan se beskedet uanset om den er læst eller ulæst...

mvh
Anders

Spørgsmål & svar

Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål om dette.

Log ind for at stille et spørgsmål.