Autologin ændring

Indlæg fra det gamle forum, gengivet som arkiv. Er det dit indhold, og vil du have det fjernet eller dit navn gendannet?

Kviller — 21. februar 2015, 00:04

Da der er flere og flere, der har mere end en enhed. Har jeg her til aften lavet en ændring, så det nu er muligt at have autologin på flere enheder.. Hvis man trykker log af, vil det dog slette autologin på samtlige enheder, så man på den måde, kan få smidt de andre steder af, hvis man er kommet til at benytte det, på en andens computer.

malawicarsten — 21. februar 2015, 08:16

På tide 😛

nc — 21. februar 2015, 09:01

Tak Kviller. Det var rigtigt fedt 🙂

Med Venlig Hilsen

NC

Spørgsmål & svar

Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål om dette.

Log ind for at stille et spørgsmål.