En slem en "trojan horse generic mqr" kom lige på besøg fra en anden side"www.planetcatfish.com"
Indlæg fra det gamle forum, gengivet som arkiv. Er det dit indhold, og vil du have det fjernet eller dit navn gendannet?
bimmer — 15. oktober 2006, 10:33
hilsen SvendErik
Bo Christensen — 15. oktober 2006, 12:09
Du har et link i en mail og da du loggede på AS fik du en virus?
Med venlig hilsen
Bo Christensen
Denniz87 — 15. oktober 2006, 12:12
www.planetcatfish.com er ellers en rigtig god side , @ maller og alt ..
Bruger den selv ...
Wolle — 15. oktober 2006, 12:26
Da du forlader planetcatfish.com går du direkte til akvariesiden.dk - og du får meddelelse fra din antivirus om der er forsøgt kørt et script - er det korrekt ?
Det der er sket er at linket i din mail sender dig til en inficeret pc, der så sender dig videre til planetcatfish. Koden bliver først kørt når du forlader siden, så det ser ud som om den er kørt fra AS..... Du var heldig at du slap - så se dete som en advarsel om aldrig at følge links tilsendt via email, medmindre du stoler 120% på afsender....
/Ole
bimmer — 15. oktober 2006, 15:04
mvh SvendErik
Bo Christensen — 16. oktober 2006, 07:51
Med venlig hilsen
Bo Christensen
Wolle — 16. oktober 2006, 13:32
Som Bo skriver - det lyder underligt!
Har du prøvet at google på fejlmeddelsen ? Kan da godt være at det slet ikke er et virus, men et program der "bare" har udført en kommando der kunne ligne en trojan - og derfor bliver stoppet af Antivirus.
/Ole
Spørgsmål & svar
Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål om dette.
Log ind for at stille et spørgsmål.