Hvem forsøger at redigere min Annonce!!!?!

Indlæg fra det gamle forum, gengivet som arkiv. Er det dit indhold, og vil du have det fjernet eller dit navn gendannet?

perolsen — 10. marts 2006, 10:50

Hej

Jeg har ger til morgen igen modtaget to mails fra akvariesiden, på at en fra ip 194.111.152.146
forsøger at redigere min annonce!!

Har slået brugeren op på http://ws.arin.net/ og det er åbenbart en svensker der prøver

"
Search results for: 194.111.152.146


OrgName: RIPE Network Coordination Centre
OrgID: RIPE
Address: P.O. Box 10096
City: Amsterdam
StateProv:
PostalCode: 1001EB
Country: NL

ReferralServer: whois://whois.ripe.net:43

NetRange: 194.0.0.0 - 194.255.255.255
CIDR: 194.0.0.0/8
NetName: RIPE-CBLK2
NetHandle: NET-194-0-0-0-1
Parent:
NetType: Allocated to RIPE NCC
NameServer: NS-PRI.RIPE.NET
NameServer: NS3.NIC.FR
NameServer: SUNIC.SUNET.SE
NameServer: NS-EXT.ISC.ORG
NameServer: SEC1.APNIC.NET
NameServer: SEC3.APNIC.NET
NameServer: TINNIE.ARIN.NET
Comment: These addresses have been further assigned to users in
Comment: the RIPE NCC region. Contact information can be found in
Comment: the RIPE database at http://www.ripe.net/whois
RegDate: 1993-07-21
Updated: 2005-08-03

---------
Må han blive slået med en våd ble for det !!!


Med venlig hilsen
Per JM Olsen

elisabethen — 10. marts 2006, 10:53

Jeg oplever af og til det samme.. Formåder at tit bare er nogle, der kommer til at klikke forkert. Men.. Annoncen bliver jo ikke slettet; det er jo én selv den mail bliver sendt til 🙂

Mvh.
Elisabeth Schrøder

akvariekaelderen — 10. marts 2006, 11:17

# 1 nl står for holland
det kunne være et forsøg på at finde an åben port til et hacker angreb ?


Med venlig hilsen
jesper k. n.

snib — 10. marts 2006, 12:16

Jeg har fået samme mail 4 gange i dag, fra IP 194.111.152.146 - men nu kan jeg så se, at jeg ikke er den eneste.
Anne

wasabi — 10. marts 2006, 12:27

Hvis jeg var dig ville jeg ikke åbne mailen...man ved aldrig hvad der sker....jeg synes at du sku vente til #4 kommer hjem, så han kan kigge på den.

Jeg har nemlig fået fortalt at visse breve kan indholde vira, så breve man ikke kender afsendren fra, skal man holde sig fra...især pga de der "tegninger" er der flere danskere der har fået ødelagt deres computere!!!

Med venlig hilsen
wasabi

Brian C — 10. marts 2006, 14:39

#6 næh for jeg har osse fået den fire gange idag

fra IP 194.111.152.146

Mvh.
Brian C

Brain — 10. marts 2006, 16:59

#6+9 Ej det er snyd, jeg har kun fået den 3 gange. Hehe 🙂

Mvh.
Laura

Mike — 10. marts 2006, 17:36

jeg har kun fået den 2 gange :/

men jeg har ikke rigtig noget imod at der en gang imellem lige kommer sådan et par mails. så kan man lige tænke "hey! har jeg solgt denne ting nu? hvis ja, må jeg da vidst liiige ind og slette annoncen så den ikke ligger og flyder"

men det er selvfølgelig træls at det ska gå ud over as' bandvidde. er der ingen der har meldt ip'en til nogen af de dersens "autoriteter"?

det kunne oss være det bare er en fucked søgemaskine? :s

Venligst
Mike Hermansen

Annie — 10. marts 2006, 18:49

Jeg har fået sådan en mail (fra samme ip) 3 gange idag og med et par timers mellemrum, så det virker da lidt overvejet på den sære måde.

Venligst
Annie

MB — 10. marts 2006, 23:54

Jeps - også her er der afsendt til min mailadresse 4 gange fra samme IP adresse med mellemrum.

Underlig form for tidsfordriv :-(

Hilsen
MB

Spørgsmål & svar

Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål om dette.

Log ind for at stille et spørgsmål.