Fremmed bruger prøvede at slette mine annoncer her.
Indlæg fra det gamle forum, gengivet som arkiv. Er det dit indhold, og vil du have det fjernet eller dit navn gendannet?
MB — 21. februar 2006, 08:56
Igår var TDC nede i flere områder af Sjælland bla mit, hvorfor jeg ikke kunne bruge internettet hele dagen.
Da jeg går ind på min mail idag, har en anden bruger med en anden IP-adresse åbenbart prøvet at slette/redigere de annoncer, jeg havde, da der lå et link til redigering pga en anmodning, fra den anden IP-indehaver.
Hvorfor nu lige det? Har andre prøvet det samme? Det synes jeg er ubehageligt - og da det er mere end en annonce, kan det jo ikke lige være en fejl.
Hilsen
MB
gibson — 21. februar 2006, 08:57
De bedste hilsner
Karl-Henrik Arendt
Sunshine — 21. februar 2006, 08:59
De bedste hilsner
Sunshine
GronK — 21. februar 2006, 09:05
Ved mig var det en person med ip adressen: 130.225.26.132
Var det den samme som gjorde det ved jeres ?
Mvh.
Simon Vammen
Lois — 21. februar 2006, 09:09
"IP-adressen der sendte forespørgslen var: 130.225.26.132"
Med venlig hilsen
Lola
Anti-Pjerrot — 21. februar 2006, 09:11
http://www.ripe.net/fcgi-bin/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=130.225.26.132&submit.x=11&submit.y=8
Mvh.
Anti-Pjerrot
Anti-Pjerrot — 21. februar 2006, 09:15
Mvh.
Anti-Pjerrot
Leif — 21. februar 2006, 09:15
Mvh Leif
michy — 21. februar 2006, 09:18
Med venlig hilsen
Michael Larsen
MB — 21. februar 2006, 09:21
Har nogen taget kontakt til DTU? Måske en studerende der keder sig i sit liv.
#2 - Det er en god ide og kun helt rimeligt, at udelukkende brugere skal kunne oprette annoncer.
Hilsen
MB
Frenm — 21. februar 2006, 09:22
Mvh
Frank
Celia — 21. februar 2006, 09:55
Hilsen
Cecillia
jankar — 21. februar 2006, 11:40
Mvh
Jan
Brain — 21. februar 2006, 11:52
Ja... det er jo... et fænomen... der før... har været set... her... på... egnen.
http://www.akvariesiden.dk/forum_ny/forumview.php?id=212096&cat=4&highlight=rediger
Mvh.
Laura
wasabi — 21. februar 2006, 12:06
Link til redigering:
http://www.akvariesiden.dk/annoncemarked_ny/rediger.php?id=11461&edit_code=g6ijw8fja4drlw5
IP-adressen der sendte forespørgslen var: 130.225.26.132
Med venlig hilsen:
Akvariesiden.dk
så I er ikke den eneste...men min annonce var ikk slettet
mvh anne-k
Søulken — 21. februar 2006, 13:11
Mvh.
Lauge J, Riise.
hugoi — 21. februar 2006, 19:09
IP-adressen der sendte forespørgslen var: 130.225.26.132
er det ikke noget der bør meldes af admin, da det jo kan betragtes som et angreb på siden.
Mvh.
hugoi
Bilbobassen — 25. februar 2006, 19:27
Bilbobassen
feedrate — 25. februar 2006, 20:11
Ej... mon ikke det bare er en fejl...
Der er også den anden del der sender forespørgsler som sikkert er dem, der ikke rigtig ved hvad det er de trykker på...!
Jeg har fået 3 af dem på min annonce med forskellig IP.
Tror nu selv det er folk der tror de kan svare eller lign. ved at trykke der... Tvivler på at der er nogen der bliver "ophidset" over at sende forespørgelser... Kan jeg da ikke forstille mig haha... 🙂
Mvh.
Kenneth
Spørgsmål & svar
Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål om dette.
Log ind for at stille et spørgsmål.